?>

ÜNİDOKAP DEVİR TESLİMİ YAPILDI

Gündem - 5 yıl önce

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yürütülen 2019 Yılı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) dönem başkanlığı, 2020 yılı dönem başkanlığının yapılması için Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine devredildi.

Dönem Başkanlığını Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı toplantıya, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi, Ondokuzmayıs Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, , Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkoz, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır, Trabzon Üniversitesi Rektör v. Prof. Dr. Atilla Çimer, Karadeniz Teknik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin,  Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak,  Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Apaydın,  Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hanefi Bayrakta, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Peke katıldılar.

Devir teslim töreni öncesinde önümüzdeki dönemde nelerin yapılacağı konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, “ÜNİDOKAP kapsamında dönem başkanlığını yürüttüğüm Birliğimizi an itibari ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman hocamıza teslim ediyorum. Dönem başkanlığımızca bizlere destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği olarak sizlerin de vereceği desteklerle çok güzel proje ve çalışmalara imza atacağız. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Toplantıya katılan ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği Rektör ve Rektör Yardımcıları Tokat’ın tarihi ve turistlik yerlerini gezerek Tokat hakkında bilgi aldılar.

Haftanın Öne Çıkanları

Yeşilyurt’ta Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Toplantısı Yapıldı

2019-12-23 10:59 - Gündem

ÜNİDOKAP DEVİR TESLİMİ YAPILDI

2019-12-23 11:02 - Gündem

Tarım Tokat ve Orman Tokat Projeleri Değerlendirildi

2019-12-23 11:02 - Gündem

KOSGEB Tokat Destek Projeleri Değerlendirildi

2019-12-23 11:00 - Gündem

İlgili Haberler

Tavanın üzerine yıkılmasıyla eşini kaybeden baba, kızına bakabilmek için yardım bekliyor

23:20 - Gündem

Jandarma 3 ilçeyi birbirine bağlayan yolda denetim yaptı

23:25 - Gündem

Türk mutfak kültürüne büyük katkı

19:19 - Gündem

Tarihine uygun hale getirilecek

19:26 - Gündem

Aracın tavanından uyuşturucu çıktı: 3 gözaltı

19:56 - Gündem

Günün Manşetleri

Jandarma 3 ilçeyi birbirine bağlayan yolda denetim yaptı

23:25 - Gündem

TEM’de feci kaza: Tıra çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, 2 kişi hayatını kaybetti

20:46 - Gündem

Artvin Hopaspor: 0 – Tokat Belediye Plevnespor: 0

20:13 - Spor

Aracın tavanından uyuşturucu çıktı: 3 gözaltı

19:56 - Gündem

Ordu’da kereste yüklü kamyon tıra arkadan çarptı: 1 yaralı

19:54 - Gündem