?>

Başkan Kılca: “Karatay’ımızı tüm alanlarda daha da büyüteceğiz”

Konya'nın merkez karatay ilçe belediye başkanı hasan kılca, ihtiyaçlar doğrultusunda yapılacak hizmetleri yerinde tespit etmek amacıyla muhtar ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her zaman sahada olduklarını aktaran kılca; “karatay’ı tüm alanlar da büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek için çok çalışıyoruz” dedi.

Politika - 3 ay önce

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ihtiyaçlar doğrultusunda yapılacak hizmetleri yerinde tespit etmek amacıyla muhtar ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Her zaman sahada olduklarını aktaran Kılca; “Karatay’ı tüm alanlarda büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek için çok çalışıyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahallelerin ihtiyaçlarını ve yapılan yatırımları yerinde incelemek için gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Hasan Kılca bu çerçevede Hamzaoğlu, Sarıyakup, Mengene, Çimenlik, Hacıveyiszade ve Fetih mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde, muhtarlarla da bir araya gelen Hasan Kılca, mahallelerin talep ve önerileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Hasan Kılca’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden muhtarlar, mahallelerinin ihtiyaçları hakkında bilgi vererek istişarelerde bulundu. "Karatay’ımız büyük bir değişim yaşıyor"

Ziyaretler sırasında mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılacağını belirten Başkan Hasan Kılca, Karataylıların memnuniyeti ve refahı için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti. Her zaman sahada ve vatandaşın yanında olduklarını söyleyen Hasan Kılca, “Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. Bugün de Hamzaoğlu, Sarıyakup, Mengene, Çimenlik, Hacıveyiszade ve Fetih Mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle ve muhtarlarımızla bir araya geldik. Mahalle Muhtarlarımız, esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizin görüşleri doğrultusunda hangi alanda hizmete ihtiyaç varsa onu planlıyoruz ve uyguluyoruz. Ziyaretler sırasında gösterilen teveccüh Karatay’ımıza hizmet yolunda büyük bir güç ve dinamizm katıyor. İşimize dört elden sarıldık, dinamik ve çalışkan bir ekiple 7/24 vatandaşlarımızın emrindeyiz. Bugüne kadarki hizmetlerimizle Karatay’ımızda ciddi bir değişim söz konusu, bu farklılığı mahalle ziyaretlerimizde de yakından görüyoruz. Bizleri sevgi ve muhabbetle ağırlayan, güzel sohbetleriyle içimizi ısıtıp ilçemize hizmet yolunda bize moral ve motivasyon aşılayan muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Barış Alper Yılmaz, yıllar sonra babasıyla aynı pozu verdi

2024-07-10 12:55 - Spor

Kentpark Alışveriş Merkezi’nde intihar vakası

2024-07-11 13:54 - Gündem

Çorum’da gökyüzünde tanımlanamayan parlak cisim merak uyandırdı

2024-07-05 23:13 - Gündem

Ordu’da iki ilçeyi sel vurdu: Evler sular altında kaldı, tarım arazileri zarar gördü

2024-07-07 18:14 - Gündem

Stephane Bahoken 1 yıl daha Kayserispor’da

2024-07-06 09:02 - Spor

Yıllardır astım bronşit denilen çocuğun akciğerinde yumak çıktı

2024-07-11 16:35 - Yaşam

Samsun’da bir kişi silah vurulmuş halde ölü bulundu

2024-07-05 17:14 - Gündem

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Elazığ Valisi olarak atandı!

2024-07-11 11:22 - Gündem

Giresun’da bir düğünde çıkan kavga ortalığı savaş alanına çevirdi

2024-07-06 18:14 - Gündem

Tarihi Meram Çay Bahçesi açıldı

2024-07-07 12:50 - Politika

İlgili Haberler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: "İsrail nedeniyle yıllardan beri Orta Doğu’da kan var"

18:20 - Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Ala: "İnsanlık değerleri, insanlığın vicdanı terör yöntemlerini kullanan Netanyahu hükümeti tarafından yok ediliyor"

17:59 - Politika

AK Parti Sarıoğlan İlçe Kongresi yapıldı

15:21 - Politika

Mansur Yavaş: "Söyleyemeyenlere inat, Ne mutlu Türküm diyene"

13:43 - Politika

Osmanlı Ocakları Çayırdüzü Belde Başkanlığı açıldı

19:16 - Politika

Günün Manşetleri

Kazan dairesinde çıkan yangın korkuttu

21:48 - Gündem

Samsun’da 31 bin liralık kazı kazan çalan şahıs tutuklandı

21:31 - Gündem

Gerçek güvenlik kamerası görüntüsüyle ortaya çıktı

20:45 - Gündem

Rüzgarın savurduğu reklam tabelası yaşlı kadının üzerine düştü: O anlar kamerada

20:42 - Gündem

Trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

20:37 - Gündem