?>

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne ziyaretçi akını

Canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı, ak parti giresun milletvekili prof. Dr. Nazım elmas'ı canik özdemir bayraktar keşif kampüsü'nde ağırladı. Milletvekili prof. Dr. Nazım elmas'a canik özdemir bayraktar keşif kampüsü'nde sürdürdükleri eğitim modülleri hakkında bilgiler aktaran başkan ibrahim sandıkçı, milli teknoloji hamlesi ruhuyla kuşanan, geleceğin bilim insanlarını canik özdemir bayraktar keşif kampüsü'nde yetiştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, "canik'imizde milli teknoloji hamlesi'nin özünü kavrayan, geleceğin teknolojilerine yön veren nesilleri yetiştiriyoruz" diye konuştu.

Politika - 1 ay önce

AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas’ı Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımız ve gençlerimiz, öğrendikleri bilgilerle üretecekleri yerli ve milli eserlere Milli Teknoloji Hamlemizi daha ileriye taşıyacaklar” dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas’ı Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırladı. Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas’a Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde sürdürdükleri eğitim modülleri hakkında bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, Milli Teknoloji Hamlesi ruhuyla kuşanan, geleceğin bilim insanlarını Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde yetiştirmeye devam ettiklerini vurgulayarak, "Canik’imizde Milli Teknoloji Hamlesi’nin özünü kavrayan, geleceğin teknolojilerine yön veren nesilleri yetiştiriyoruz" diye konuştu. Bir kez daha hayran bıraktı

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrenciler için özel olarak oluşturulan keşif alanları, laboratuvarlar ve atölyelerde incelemelerde bulunan Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas ve Başkan İbrahim Sandıkçı, gerçekleştirdikleri incelemelerin ardından Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde yer alan Akıncı TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. "Teknolojiyi tüketen değil, üreten ve özgün fikirlere sahip nesiller için çalışmaya devam ediyoruz" diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde çocuklara ve gençlere uygulamalı bir şekilde eğitim verdiklerini ifade ederek, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilim ve teknoloji alanında eğitimlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri ve sanat aktiviteleriyle çocuklarımızı ve gençlerimizi hem örnek hem de donanımlı bireyler olarak yetiştiriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz, öğrendikleri bilgilerle üretecekleri yerli ve milli eserlere Milli Teknoloji Hamlemizi daha ileriye taşıyacaklar” şeklinde konuştu. Projelere tam not

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret programa, AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Canik İlçe Teşkilat Üyeleri katıldı. AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret programı kapsamında, Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (CAMEK), Canik Orman Okulu ve Canik Sıfır Atık Köyü’nde de incelemelerde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Defterdar Aliaddin Karpınar’dan Sesimiz Gazetesi Sahibi İlhan Uluözlü’ye veda ziyareti!

2024-09-13 15:03 - Gündem

TOGÜ’de Gönül Bağlarımızda 2. Bağ Bozumu Şenliği yapıldı! 

2024-09-13 17:29 - Gündem

Bakan Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nu kabul etti

2024-09-10 19:56 - Gündem

18. Erciyes Cup, iki önemli maç ile başlıyor

2024-09-17 08:38 - Spor

Rizesporlu Alikulov, ameliyatsız tedavi ile taburcu oldu

2024-09-17 09:30 - Spor

Bolu’da trafik kazası: 3 yaralı

2024-09-14 21:55 - Gündem

Kayseri’deki fabrika yangınına 93 itfaiye eri müdahale ediyor

2024-09-17 08:22 - Gündem

Genç yaşta kalbine yenik düştü

2024-09-10 20:22 - Gündem

Ordu’da üvey babaanne dehşeti: 2 yaşındaki çocuğu balkondan attı

2024-09-10 22:44 - Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen: “İstanbul’da sıfırdan geliştirilmiş bir tane iş yok”

2024-09-14 17:13 - Politika

İlgili Haberler

Osmanlı Ocakları Çayırdüzü Belde Başkanlığı açıldı

19:16 - Politika

Başkan Doğan “yerel yönetimler” heyetini ağırladı

16:37 - Politika

Başkan Kurnaz: “Belediyecilik vizyon ve proje geliştirme sanatıdır”

15:12 - Politika

Büyükşehir belediye başkanları Samsun’da tecrübelerini paylaştı

14:37 - Politika

Yılmaz: "TUSAŞ saldırısı bizim hırsımızı arttıracak, motivasyonumuzu yükseltecek"

12:40 - Politika

Günün Manşetleri

Kadın öğretmen özel ders vermeye gittiği site önünde kocası tarafından öldürüldü

20:59 - Gündem

Gemerek’te 1.7 milyon liralık kaçak parfüm operasyonu

20:10 - Gündem

Sahte çekle panelvan araç satın alan 2 kişi tutuklandı

19:41 - Gündem

Sivas’ta sahte gübre operasyonu

19:35 - Gündem

Bıçaklı saldırıya uğrayan emekli polis ölümden döndü

18:44 - Gündem