?>

TURHALLILARA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIM

Gündem - 6 yıl önce

AK Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Başkan Adayı Bekler, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, Turhallılarla bir araya geldi.

Bekler saha ziyaretleri kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Er ile birlikte bölgenin en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde pazar esnafına hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulunan Bekler, alışveriş yapan hemşerileriyle de selamlaşıp sohbet etmeyi unutmadı.

Bekler ayrıca Cumartesi Pazarında alışveriş yapan Turhallıları, pazarcı esnaflarını ziyaret ederek kendilerine hayırlı işler bol kazançlar diledi.

Ziyaretleri sırasında “Bizlere teveccüh gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diyen İlker Bekler, Turhallılara hizmet etmekten onur duyacağını belirtti.

Ayrıca seçim süreci ile ilgili de açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı İlker Bekler, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“TURHAL İÇİN ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIMIN BİLİNMESİNİ İSTERİM”

Başkan Adayı Bekler, sözlerini şöyle sürdürdü; “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Turhal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Partim adına belediye başkan adayı olarak gösterilmeme vesile olan ve bana teveccüh gösteren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Tokat Milletvekillerimize, AK Parti teşkilatımıza ve herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın misyonu ve talimatları doğrultusunda her zaman Turhal için özveriyle çalışmaktan, Turhal’a ve Turhallılara hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağım. Demokrasiler en iyiyi ve en ideal olanı halka sunmak adına seçimler aracılığı ile tatlı bir yarış imkanı sunar. Bu yarış içerisinde Turhal’ımız için güzel hizmetler yapacağımızın bilinmesini isterim. Be vesile ile ilçemizde halen Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Sayın Yılmaz Bekler’e yapmış olduğu çok değerli hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Yine uzun yıllar partimizden belediye başkanlığı yaparak ilçemizde güzel hizmetlere imza atan Sayın Ali Gözen’e, geçmiş dönem Turhal Belediye Başkanlarımızdan Sayın Duran Evren’e ve partimizden bu tatlı yarış içerisinde yer alan sayın aday adaylarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Davasına aşık olan yorulmaz. Bizler de tüm gayretimizle Turhal`a hizmet sevdamız için hemşerilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bizlere kucak açan herkese teşekkür ederim. Turhal`a hizmet sevdamızı hemşerilerimizle paylaşıyoruz. 7`den 77`ye herkesin duasını alarak yolumuza devam ediyoruz. Turhal`da sokak sokak, kapı kapı dolaşmaya, gönüller yapmaya devam ediyoruz. 31 Mart`a kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız”

 AK Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler, Turhal Şeker Fabrikasını da ziyaret etti.

Bekler, ziyarette yaptığı kısa konuşmasında; “İlçemiz ekonomisinin lokomotifi olan Turhal Şeker Fabrikamızı Ak Parti İlçe Başkanımız Abdullah Ay ile birlikte ziyaret ettik. Ziyarette Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, tamamlanan Pancar İşleme Kampanya Dönemi ve Turhal Şeker Fabrikamızın çalışmaları hakkında bizleri bilgilendirdi. Bizde kendilerine Turhal için ayrı bir öneme sahip fabrikamızın ilçemiz ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ettik.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel ve Kooperatif Yönetim kurulu Üyelerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Turhal Belediye Başkan Adayı İlker Bekler; “ 31 Mart yerel seçimlerinde ilçemizdeki AK Parti belediyecilik hizmetlerinin hız kesmeden devam etmesi, katılımcı yönetim ve demokrasi anlayışı içerisinde AK Parti iktidarının ülke genelindeki hizmetlerinin yerelde de ilçemizde yapılması için birlik ve beraberlik içerisinde tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haftanın Öne Çıkanları

TURHALLILARA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIM

2019-01-28 12:39 - Gündem

İlgili Haberler

Trafik kazasında Tofaş otomobil hurdaya döndü: 4 yaralı

13:03 - Gündem

9 yaşında ekmeğinin peşinde

13:05 - Gündem

Lastikçide çıkan yangın korkutttu

13:11 - Gündem

Trafodan 800 kilogram bakır lama maddesi çaldılar

13:11 - Gündem

Taş plaklar teknolojiye meydan okuyor

13:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Trafik ışıklarında zincirleme kaza

13:39 - Gündem

Trafodan 800 kilogram bakır lama maddesi çaldılar

13:11 - Gündem

Lastikçide çıkan yangın korkutttu

13:11 - Gündem

Trafik kazasında Tofaş otomobil hurdaya döndü: 4 yaralı

13:03 - Gündem

Eskişehir’de 75 bin dal kaçak makaron ve 140 bin adet sigara filtresi ele geçirildi

12:54 - Gündem