USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “Ak Partinin hedefi tüm belediyeleri almaktır. Bugün nasıl ki merkez dahil 12 tane ilçemiz, nasıl ki 24 tane beldemiz ve yine 40 küsür tane il genel meclis üyeliğimiz var ise Ak Partini

Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “Ak Partinin hedefi tüm belediyeleri almaktır.  Bugün nasıl ki merkez dahil 12 tane ilçemiz, nasıl ki 24 tane beldemiz ve yine 40 küsür tane il genel meclis üyeliğimiz var ise Ak Partini
06-09-2013 10:32
Google News

Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “Ak Partinin hedefi tüm belediyeleri almaktır.  Bugün nasıl ki merkez dahil 12 tane ilçemiz, nasıl ki 24 tane beldemiz ve yine 40 küsür tane il genel meclis üyeliğimiz var ise Ak Partinin hedefi bunların tamamını almak üzerinedir” dedi.

Ak Parti Ağustos ayı ilçe meclis danışma toplantısı Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında yapıldı. Düzenlenen toplantıya Ak Parti Tokat İl Başkanı    Eyüp Eroğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, belde belediye başkanları,  mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, toplantıda yaptığı konuşmada  Mısır ve Suriye’de yaşanan  gelişmeleri değerlendirdi.

Bay konuşmasında ‘’Mısırda ki Suriye’ de ki gelişmeleri hep beraber izliyoruz. Mısır’ da ki kardeşlerimiz katlediliyor. Orada bir darbe uğrunaanın karışıklıklarla Mısır’ı kötü günlere götürmek isteyen derin odaklar karanlık odaklar gerçektenadaki Müslümanlara zulüm ediyor. Ve Mısır’ı içinden çıkılmaz bir hale getiriyorlar.  Yine 2 bucuk senedir Suriye’de gelişen olaylar, yineada ki kardeşlerimizin katledilmesi bir lider kendi halkını katlediyor. Kendi halkına kimyasal silahlar kullanıyor. Birde Türkiye’de ki liderimizi düşünün. Kendi halkı için gecesini gündüzüne katarak, gece gündüz demeden koşturarak halkı için uğraşıyhalkı için çalışıyor. Yine bu Suriye ve Mısır üzerinde oynanan oyunlar birkaç ay önce Türkiye üzerinde de oynanmaya çalışıldı. Hepinizin de bildiği gibi İstanbul’da 3 – 5 ağaç meslesi diyetaya çıkıp gezi parkı olayları Türkiye’yi karıştırmaya, Türkiye’yi geri götürmeye,  Türkiye’nin bu durumundan rahatsız olan ileri gitmesinden rahatsız olan kesimlerintaya attığı 3 – 5 ağaç meselesi diyetaya çıkıp ta karıştırmak isteyen kesimler, karıştırmak isteyen karanlık odaklartaya çıktı. Ama çok şükür ki bizim milletimiz, bizim sağduyulu insanımız bu oyuna gelmedi.  Bizim Başbakan’ımız bizim iktidarımız süreci iyi yöneterek Türkiye’yi bu karanlık günlere geri götürmedi.  Bizler Ak parti Tokat merkez ilçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı bütün hızımızla, öz güvenimizle yapıyoruz. Artık yerel seçime çok az bir süre kaldı. Tabiî ki yerel seçimlerde çok iyi bir neticeyle çıkacağımızdan hiçbir şüphemiz yok’’ dedi.

Ak Parti Tokat İl Başkanı  Eyüp Eroğlu ise konuşmasında ise yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi. Eroğlu,  ‘’ Bu seçim hep teşkilatımız için hem Türkiye için,  hem de dünya mazlumları için çok önemli bir seçim.  Biz hedefimizi her zaman söyledik. Koyduk ve yine söylüyoruz. Ak Partinin hedefi tüm belediyeleri almaktır.  Bugün nasıl ki merkez dahil 12 tane ilçemiz, nasıl ki 24 tane beldemiz ve yine 40 küsür tane İl genel meclis üyeliğimiz var ise Ak Partinin hedefi bunların tamamını almak üzerinedir. Bizler bunu gayretinde olacağız. Bunun çalışmasında olacağız. Biz zafere giden yola tabi olmuş harekâtız. Tabii ki zafere nail olmak Cenabı Allah’ın takdiridir. Bize düşen dün bir çalışıyorsak bugün üç çalışmak. Tüm noktalarda bizde olan belediyeleri yeniden kazanmak bugün Ak Parti belediyesi ile tanışmamış tüm noktalarda da yeniden Ak belediyecilikleada ki halkımızı da Ak belediyecilikle tanıştırmak bizlerin gayretleri. Bu anlamda merkezimizde malumunuz 2 011 seçimlerinde bizim oyumuz 59 – 60’larda idi.  Bir defa Tokat’ımızın hedefi altını çiziyorum 60 olacak. Biz bun nasıl 65’ çıkarırız. Nasıl 70’ çıkartırız. Bunun da mücadelesini vereceğiz. Biz bunu yapabiliriz. Bizim bunu yapabilecek irademiz var. Bizim bunu yapabilecek tecrübemiz var. Ve yine bu ülkeye dair bizim birçok hayallerimiz var. Hatırlarsanız bakın biz 3 tane büyük hedef çizmişti Başbakanımız, Cumhuriyet’in 100’ncü yılında 2023 hedefi demişti. Yine İstanbul’un fethinin bir çağın açılıp bir çağın kapandığı 600’cü yılı olan 2052 ve yine Anadolu’nun Türklere açıldığı tarihin 1000 yıl sonrası 2071 vizyonunutaya koymuştu. Ben inanıyorum ki Tokat’ımızda tüm ilçelerimizde ve beldelerimizde bizler başarılı bir şekilde bu seçimden de ve yine Mart seçimlerinden de anlımızın akıyla inşallah çıkacağız diyorum. Ama bundan sonra vitesi daha da büyüterek daha da yükselterek artık 7’nci vitese kadar takacağız. Yani yol otoban artık Türkiye’nin o eski tek şeritli yolları değil. Artık yollar bölünmüş yollar 4 şeritli yolar.  Hatta 6-7 şeritli yollar, yolar müsait. Artık arabalarda mortlar çok güçlü bizler de Ak Parti olarak hızımızı 250- 260’lara hatta daha fazla çıkartacağız. Herhan gibi bir yol kazasına uğramadan inşallah hedefe başarılı bir şekilde ulaşmış olacağız” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ