USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AVUKATLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ZİYARET

AVUKATLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ZİYARET
05-04-2021 09:56
Google News

Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği ve Mülteci Gönüllüler 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Tokat Baro Başkanı Av. Melih Yardımcı’yı ziyaret etti. 

  Mülteci Gönüllüler tarafından hazırlanan adaletin ışığını temsil eden fener ve maskeler Baro Başkanı Melih yardımcıya hediye edildi, avukatlar günü kutlandı.  Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Yardımcı misafirlerine teşekkür etti. 

Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği Başkanı Fatma Dinçer, “Hukuk sisteminin en dayanıklı zincirleri olan cansiperane bir şekilde hakkın peşinden giden Hak ve hukukumuzu koruyan avukatlarımızın, Avukatlar Gününü kutlarım.” Dedi.

AVUKATLAR ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPMAKTA

Başkan Dinçer, “Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün varolmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan siz değerli avukatlarımızın 5 Nisan avukatlar gününü için Tokat Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği ve Mülteci Gönüllüler olarak sizi ziyaret etmek istedik. Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Güvenliğimizin teminatı olan tüm avukatlarımızın günü kutlu olsun.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ