USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GENÇ ve KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN ARAT`A ZİYARET

GENÇ ve KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BAŞKAN ARAT`A ZİYARET
31-05-2013 10:08
Google News

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilen Oda Seçimleri ve sonrasında yapılangan seçimleriyle beraber Oda Yöneticilerinin belirlenmesi sonrasında bir ziyaret gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini ve bu mahiyette Başkan Arat`ı ziyaret ettiklerini dile getiren Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağdaş Kurtgöz; ``Bir önceki dönemde yapılan seçimlerle göreve geldik. Bu yeni dönemde de aynı isimlerle çalışmaya devam ediyolmamız bizim kendi çalışmalarımızdaki istikrar için de çok önemliydi. Kendilerini tebrik ediyor, yeni dönemde yapılacak hizmetlerde başarılar diliyorum`` dedi.

Kadın Girişimciler Kurula Başkanı Funda Tetik; ``Önceki dönemde yapmış olduğumuz faaliyetlerde sürekli istişare halinde olduğumuz ve dilediğimiz anda görüşme sağlayabildiğimiz bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam ediyolmamızı şehrimizde hizmet veren kadın girişimcilerimiz için bir şans olarak görüyorum. İlerleyen günlerde yapacağımız çalışmalarda da destek göreceğimize inanıyorum. Başkan Arat nezdinde Meclisimizde görev olan tüm büyüklerimize hayırlı olsun diliyteşekkür ediyorum`` dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arat ise 2009-2013 döneminde işlevsel hale getirilen Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarımız yakın zaman önce yapılan seçimler sonrasında aktif bir şekilde çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Öyle ki; her iki kurulumuzda da çok çalışkan isimler olduğunu biliyoruz. Ben Sayın Tetik ve S Kurtgöz Başkanlarımın ve yönetimlerindeki değerli arkadaşlarımın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Zaman zaman bir araya gelerek bazı şeyleri birlikte aşıyor, koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de çok güzel çalışmaların altına imza atılacağını biliyorum. İnsanlarımıza katma değer kattığını gördüğüm ve şehrimizin geleceğine yön vereceğine inandığım sizlerle çalışıyolmaktan duyduğum mutluluğu dile getirerek, bu nazik ziyaretlerinizden ötürü kurul yönetimlerimize teşekkür ediyorum.`` dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ