USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, “asker, doktor, işçi, memur, işsiz gençler intihar ediyor. Uyuşturucu, alkol, sigara kullanımı başta olmak üzere madde bağımlılığı artıyor. Psikolojiler bozuluyor. Hep beraber yüce Türk mi

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, “asker, doktor, işçi, memur, işsiz gençler intihar ediyor. Uyuşturucu, alkol, sigara kullanımı başta olmak üzere madde bağımlılığı artıyor. Psikolojiler bozuluyor.  Hep beraber yüce Türk mi
07-12-2012 10:13
Google News

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, “Hep beraber yüce Türk milleti olarak soruyoruz.  Türkiye nereye gidiyor?” dedi.

 

 

Doğru, yaptığı yazılı açıklamada, AKP iktidarının , Turgut Özal Hükümetlerinden almış olduğu dersi, çok iyi uyguladığını söyledi.   AKP’nin politikalarının  kamuoyunda tartışılıpoy kaybetmeye başladığı anda  derhal gündem değişikliğine gidildiğini ifade eden Doğru, “ Kamuoyunda, nerede partisine karşı bir tepki başlamış, oylar başka partilere gidiyor, anketlerde yükselmeler meydana gelmiş, derhal müdahale ediliyor.

Ancak bu durum kendi partisi için doğru olabilir. Ama ülke için böylemidir!” dedi.

Hep beraber düşünülmek  durumunda olunduğunu ifade eden Doğru, şunları söyledi.

“Ülkemizde en önemli gündem olması gereken konuları gözden geçirelim.  Ülkemiz terör belasından bir türlü kurtulamamış, her gün güvenlik güçlerine saldırıların olduğu, şehit ve gaziler verdiği günleri yaşıyor. Doğu ve güneydoğuda asker, memur çocuğu olan aileler elleri yüreklerinde korku ve heyecan içinde bekleşiyorlar. O bölge halkı bölücü PKK baskısı altında bunalmış, hayatından bezmiş ne yapacağını bilemiyor.

Anadolu insanı üretimdeki ağır maliyetlerin karşısında ezilmiş, neredeyse artık üretimden vazgeçer duruma gelmiş, ürettiğini ederinde, değerinde satamayıp, bankalara tefecilere rehin kalmış durumdadır. Bundan dolayı da çiftçilik ve hayvancılık bitmiş, başta İç Anadolu Karadeniz olmak üzere birçok şehir ve köyler boşalmış nüfus azalmıştır. Örneğin iç Anadolu bölgesindeki köylerden her gün İstanbul, Trakya şehirleri başta olmak üzere, insanların göç ettiğini görüyoruz. Tarlasını, bahçesini atasının mezarını bırakarak o bölgelerin varoşlarına, bir umut diye göç devam ediyor.

            İşçisi, emeklisi, memuru toplumun neredeyse bütün sosyal katmanları geçim sıkıntısı içerisinde inim inim inliyor.

            Esnaf kepenk kapatırken, iş adamı yarın ne olacağını bilemez durumda, umutsuzluk girdabına doğru gidiyor. Ülkemizde ekonomik tablonun, her gün  ağırlaşarak sorunları büyürken, AKP YETKİLİLERİ GÜNDEM DEĞİŞİKLİKLERİ YAPARAK  borçların ödendiğinden insanların geçim standartların yükseldiğinden PKK ve teröre ağır darbe vurduklarından bahsediyorlar.

            Acaba durum böylemidir?

            Ülkesini seven, gerçekleri görenler hiçte böyle düşünmüyor. Ama basın ve medya kanalıyla hayatın gerçeklerinin üzerinin kapatıldığı da görülüyor.

            Ancak Türkiye nereye gidiyor, götürülüydiye endişe içerisinde bekleniliyor.

            Türkiye dünya ülkesi oldu sözü, iktidarca hep söyleniyor.  Pekala, neden ekonomi düzelmiyor, bölücü terör bitmiyor.

            ABD, Rusya lider ülke.  Acaba ABD’nin komşusu Meksika ve ya Rusya’nın komşusu Gürcistan’da bir terör örgütü üstlense, saldırılarda bulunsa ne yaparlardı? Meksika’yı veya Gürcistan’ıtadan kaldırmazlar mıydı! Oralara saldırıp terör örgütünü yok etmezler miydi?

            Sözde komşumuz Irak’ta kandilde, terör örgütü üstlenecek kaymakam, öğretmen, askeri, polis kaçıracak, aylarca elinde tutacak.

            Bu nasıl iştir. İnsan şaşırmadan edemiyor.

Kandile ulaşmak,ayı yok etmek bu kadar zmu? Anlayamıyoruz.

Nerede Ortadoğu’nun liderliği, dünyanın güçlü ülkesi oluş.

Ülke nüfusunun 15 açlık sınırında, memur, çiftçi emekliye icralar gelmiş, umutlar tükenmiş.

Nerde ekonominin düzelmesi.

Asker, doktor, işçi, memur, işsiz gençler intihar ediyor. Uyuşturucu, alkol, sigara kullanımı başta olmak üzere madde bağımlılığı artıyor. Psikolojiler bozuluyor.

            Hep beraber yüce Türk milleti olarak soruyoruz.

            TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR?”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53