USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zile`de coşku ile kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zile`de coşku ile kutlandı.
24-04-2015 10:40
Google News
Zile Hasan Sevinç Kapalı SpSalonunda yapılan ve  Zile Fevzi Çakmak Orta Okulunun hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine İlçe Kaymakamı Nuri Özder, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Cumhuriyet başsavcısı İbrahim Cansever, Garnizon Komutanı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Küçükali, Okul idarecileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlaya törende Kaymakam, Garnizon komutanı ve Belediye Başkanı Halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okul öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 23 Nisan kutlama program halk oyunları gösterisi, şiir okunması, Müzik eğlence ve Fevzi Çakmak Orta Okulu Mehter takımı kahramanlık marşlarıyla konser verdi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
DDD
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ