Spor

ALTUNSOY, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

ALTUNSOY, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
13-05-2013 10:49


     Altunsoy, yaptığı açıklamada, TokatspTeknik Menajeri Aytunç Bozkurt ve Futbol Şube Sorumlusu Enver Gervan ile yaşadığı görüş ayrılılığı sonrasında istifa kararı aldığını söyledi. 
     Tokatspor`un zarar görmemesini istediğini belirten Altunsoy, istifasını yönetime sunduğunu ifade ederek, ``Yine tarzım olmayan bir şey yaptığımı biliyorum. TokatspTeknik Direktörü değilim artık. O elbiseyi üzerimden çıkardım. Biliyorum bu davranışımı bana yakıştırmayanlar olacak ama unutmayın herkesin bir sabır sınırı var`` diye konuştu. 
     Altunsoy, görevi süresince kendisini destekleyen taraftarlara teşekkür etti. 
     

Altunsoy, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde istifasının ardından gündemi sarsacak açıklamalardabulundu.

İşte o açıklamalar;

Büyüklerimiz SÖZ GÜMÜŞSE SÜKUT ALTINDIR demişler. Kulağımıza bu söz küpe olmuştu. Herşeye her söylenene sükut gösterdim. Facebook sayfama kayıtlı değerli Tokatspsevdalıları öncelikle verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve gelinen noktada sizleri mahcup etmemenin gururu ile doluyum. Biliyorum içinizde istifa ettiğim için bana kızanlar mutlaka var. Ama ben her onurlu insanın yapması gerektiği gibi davrandım.
Yine tarzım olmayan birşey yaptığımı biliyorum. Artık TokatspTeknik Direktörü değilim. O elbiseyi çıkardım üzerimden. Şimdi bir Tokatsporlu olarak yazıyorum bunları. Biliyorum bu davranışımı bana yakıştırmayanlar olacak. Ama unutmayın herkesin bir sabır sınırı var. Bu yazacaklarımda dün gece Yönetim Kurulu Toplantısında bir basın mensubu arkadaşımızın yazdığı yazıyı alarak bu yazıyı Namık Hoca yazdırdı diyerek okumaya çalışan de…..a. Eline verilen parayı dağıtmaktan aciz her dağıttığında açık veren bu u…a yazıyı sen mi yazdırdın dediklerinde yüzlerine karşı ``bu yazıyı yazdıran o..........r`` dememe rağmen hala hakkımda bu suçlamayı yapmış. Ben Tokat ta bütün basın mensubu arkadaşlarla sıcak ve samimi ilişkiler içerisindeyim. Hepsi bu sezon kendilerinden uzak durduğum için bana gönül koydular. Bu başkanın prenslerinden olan arkadaş arasın tek tek hepsine sorsun. Bir tanesinden Namık Hoca bizi arayıp şöyle şöyle yazın dedi derse ben herkesten özür dileyeceğim. Biliyorum ki Tokat basını lafla sözle iş yapmaz, şunu yazın demekle yazı yazmaz, onlarında istihbaratı vardır, onlarında yanlış doğru sentezini yapacak kadar zekaları vardır, onlarında mesleklerine saygıları vardır.
Ama şimdi beni basınıganize ettiğimi iddia eden, o TokatspKulübüne en küçük faydaları olmayan, bulduğu makam sayesinde kişilik bulmaya çalışanlara ispat için basınıganize etmek nasıl birşey göstermek istiyorum. Söylediklerimi yazacak konuşacak yürekli basın mensupları arıyorum. Sezon başında bu kulüpte kimler kimi ne ile tehdit ederek ücretli olarak göreve getirildiler, başkan Mustafa Şahin neden istifa etti, kulübe dışardan gelen paralar hangi üçüncü kişilere ait hesaplar üzerinden gelip gitti, oyuncu maliyetleri ne kadar, ödenenler ödenmeyenler neler, GOP maçından önce neler yaşandı, bu maçtan önce uzunburunda rakip takım antrenman yaparken daha önce hiç olmayan bir uygulama ile rakip takımı hangi yönetici kiminle beraber ziyaret edip antrenman sahasında fısır fısır sohbet etti, transferde 35 milyara anlaşılan bir oyuncunun fiyatı neden birdenbire 85 milyara fırladı, benim verdiğim transfer listesini kim ne için Trabzonlu bir menajere faksladı, Fatih Özdemir bu takıma nasıl geldi,ne için geldi ve konuşulacak bir çok konuyu yüreklice yazacak yüksek sesle konuşacak basın mensubu arıyorum. Görsünler bakalım basınıganize etmek nasılmış..
Son sözümde herşeye para olarak bakan kulüp yönetimindeki ekonomik gücü en yüksek kişiye; yine eskilerin bir deyimini hatırlatacağım GÜVENME DÜNYA MALINA BİR KIVILCIM YETER, GÜVENME GÜZELLİĞİNE BİR SİVİLCE YETER demiş yine büyüklerimiz. Dilerim buda onun kulağına küpe olur. Konuşacak çok şey var ama yinede Tokatspzarar görsün istemem. Beni paracılıkla suçlayanlar için geçmişte değer gördüğümüz, itibar gördüğümüz Yönetim için nelerden vazgeçmişiz belgelerini de sunmaya hazırım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER