Gündem

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET
16-02-2021 16:06

İl Başkanı Burak Küçükyazıcı: “Ülke siyasetinde liyakati önemsiyoruz.”

DEVA Partisi Tokat İl Başkanı Burak Küçükyacızı, Yönetim Kurulu Üyeleri Pervin Yazgan Kaya, Yasemin Boy, Mert Özdiri, Yusuf Hakan İpekli, Safa Olgun Atılgan, Emre Yurtnaç ve Fatih Kılıçarslan ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz Sahibi İlhan Uluözlü ve gazetecisohbet eden DEVA Partisi İl Başkanı Burak Küçükyazıcı “2021 Mart ayı sonunda olağan genel kurulumuzu yapacağız. Partimiz 81 ilin tamamında kuruldu. 43 teşkilatımız kongresini gerçekleştirdi. Aralık 2020’de Genel Merkezimiz kongresini yaptı. 600 ilçede yapılanmamız oldu, kongreleri yapıldı. Hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” diyerek sözlerine başladı ve ziyaret vesilesiyle şunları söyledi:

“Yeni bir partiyiz, mazimiz 10 aylık. Ciddi bir teveccüh var. İnsanlarımız ister istemez yeni bir arayış içinde. Çünkü halkımızın çok fazla dile getiremediği ama şikayetçi olduğu sorunlar mevcut. Bu sorunlara devam olacağımıza inandığımız için yola çıktık.

Ülke siyasetinde liyakati önemsiyoruz. İnsanımız hak ettiği yere geldiği zaman ülkemiz daha iyi yere gelecektir. Bizim iktidarımızda bu olacaktır. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan bu konuda çok hassas. Bakanlığı döneminde her hangi bir akrabasını bir makama getirmiş değil. 13 yıl aynı koltuğu kullanmış, mütevazı, ülkesini seven bir insan.

Alışıla gelmiş bir siyaseti biz istemiyoruz. Her şeyin tartışılabildiği, istişareye açık, yanlış karar alınabildiğini söylenebilecek birtam olsun istiyoruz.

Ekonomik durumtada. Şuan iktidar vekillerinin esnaf gezisi yapabildiğini görmüyoruz. Halkın arasına inip istişare yapabilecek durumda değiller ne yazık ki. İnsanlar bizi ise merak ediyorlar, neler yapabileceğimizi öğrenmek istiyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER