Gündem

Eskişehir Astronomi Günleri’nde çocuklar gökyüzünü keşfetti

Eskişehir valiliği himayesi ve il milli eğitim müdürlüğü yürütücülüğünde yerel proje olarak gerçekleştirilen eskişehir astronomi günleri, 18-19 ekim tarihlerinde eskişehir milli eğitim girişimcilik merkezi’nde atölye çalışmaları okul öncesinden liseye kadar farklı branşlardan 40 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti. 19 ekim tarihinde ise, 19. 00-23. 00 saatleri arasında inönü mesleki ve teknik anadolu lisesi bahçesinde gökyüzü gözlem etkinlikleri halka açık olarak gerçekleştirildi.

Eskişehir Astronomi Günleri’nde çocuklar gökyüzünü keşfetti
22-10-2024 14:45

Eskişehir Valiliği himayesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Eskişehir Astronomi Günleri kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.


Eskişehir Valiliği himayesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde yerel proje olarak gerçekleştirilen Eskişehir Astronomi Günleri, 18-19 Ekim tarihlerinde Eskişehir Milli Eğitim Girişimcilik Merkezi’nde atölye çalışmaları okul öncesinden liseye kadar farklı branşlardan 40 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.


19 Ekim tarihinde ise, 19.00-23.00 saatleri arasında İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gökyüzü gözlem etkinlikleri öğrencilerin de katılımı ile halka açık olarak gerçekleştirildi. İnönü Kaymakamlığı, İnönü Belediyesi ve İnönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliği için, eğitmenler ve katılımcı öğretmenler de sürece destek verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER