Gündem

Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Tokat İl Gençlik Kolları, iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara su ve hurma ikram ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Tokat İl Gençlik Kolları, iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara su ve hurma ikram ediyor.
04-07-2015 11:54
 “İftara 5 kala” sloganı ile hayata geçirdikleri projede, trafik ışıklarında, seyir halindeki araçlara, sokaktaki vatandaşlara, otobüs şoförlerine, polis teşkilatına ve vatandaşlara iftar açtırıyor. Vatandaşlara su ve hurma ikramında bulunuyor. Tokat Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk etkinlik hakkında yaptığı açıklamada,” Milletin partisi Ak Parti`nin Ak Gençleri olarak halkımıza hizmet etme yolunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz vatandaşlarımıza hizmeti bir aşk olarak görüyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmaları ilk olarak şiarımız olan Allah rızası için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın hayır duasını aldıysak bizlere yeter, Ak Gençlik olarak bizler her zaman çalışmalarımıza aynı inanç ve duygu ile devam edeceğiz. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın da her zaman ifade ettiği gibi milletimize halkımıza hizmetkar olmak için gece demeden gündüz demeden çalışmak için buralardayız. Bu kapsamda tüm Tokat halkımıza, İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak hayırlı ramazanlar diliyoruz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER