Gündem

Hakem Osman Yasin Toprak sonsuzluğa uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Birimi'nde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olarak görev yapan ve aynı zamanda Tokat İl Hakemlerinden olan Osman Yasin Toprak, son yolculuğuna uğurlandı.  

Hakem Osman Yasin Toprak sonsuzluğa uğurlandı
03-09-2024 17:26
03-09-2024 17:33
TOKAT

Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Birimi'nde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olarak görev yapan ve aynı zamanda Tokat İl Hakemlerinden olan Osman Yasin Toprak, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 12.05.1999 tarihinde Erzurum İli Tekman İlçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Şevki TOPRAK’ın oğlu olan Osman Yasin Toprak annesi ile birlikte yaşamaktaydı. Henüz 30 yaşındaydı. Hayata veda eden Toprak için Tokat Karşıyaka Camii'nde dün düzenlenen cenaze törenine ailesi, sevenleri ve meslektaşları katıldı.

Sevenleri Yanında Oldu

Merhum Osman Yasin Toprak’ın cenaze törenine, Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Tokat Hürsöz Gazetesi ve Sesimiz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Uluözlü, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker, il hakemleri ve çok sayıda seveni katıldı. Toprak'ın ailesine taziyelerini ileten katılımcılar, duygusal anlar yaşadı. 

Karşıyaka Camii'nde Cenaze Töreni

Cenaze namazı, Karşıyaka Camii'nde dün kılınan öğle namazını müteakip gerçekleştirildi. Tören sırasında Osman Yasin Toprak için helallik istendi ve toplu dualar edildi. Namazın ardından Toprak'ın naaşı, defnedilmek üzere Niksar ilçesine gönderildi.

Niksar Harmancık Mezarlığı'na Defnedildi

Niksar Harmancık Mezarlığı'nda düzenlenen defin töreniyle Osman Yasin Toprak, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılanlar, Toprak’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak üzüntülerini paylaştı. Toprak'ın vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere Tokat il hakem camiasında büyük bir üzüntü yarattı. 

Genç Yaşta Gelen Veda

Osman Yasin Toprak'ın genç yaşta vefatı hem mesai arkadaşlarını hem de hakem camiasını derinden etkiledi. Toprak, Tokat Devlet Hastanesi'ndeki görevinin yanı sıra, il hakemliği yaparak spora ve topluma katkı sağlamış bir isim olarak hatırlanacak.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER