Ekonomi

Kurban pazarında veteriner gözetiminde satış

Canik belediyesi canlı hayvan pazarı’nda kurbanlık satışlar başladı. Canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı(ortada)

Kurban pazarında veteriner gözetiminde satış
05-06-2024 14:49

Samsun’un Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda satışlar veteriner hekim gözetiminde yapılıyor.


Dereler Mahallesi’nde kurulan Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışlar başladı. Küpesiz ve pasaportsuz kurbanlıklar pazara alınmıyor.


Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir Kurban Bayramı dönemi geçirmeleri için çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarımızda sağlık ve güvenlik tedbirlerini üst seviyede tutuyoruz. Kurbanlıkların pazar alanına girişinden satışına kadar olan tüm aşamalar, veteriner hekimlerimizin kontrolünde gerçekleşiyor. Burada büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk. Hemşehrilerimizin gönül rahatlığı içerisinde kurban ibadetini yerine getirmeleri adına tedbirlerimizi ve kontrollerimizi sıkı bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.


Küpesiz ve pasaportsuz hayvanların Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’na girişlerinin kabul edilmediğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, pazar alanın temizlik işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER