Gündem

MHP Kadın Kollarından İstişare Toplantıları Yapıldı

MHP Kadın Kollarından İstişare Toplantıları Yapıldı
16-07-2020 16:54

 

MHP Tokat Kadın Kolları Başkanı Dürdane Susar, Türk kadınının siyasette aktif olarak rol alması gerektiğini belirterek, “Türk Kadınının MHP çatısı altında siyaset yapması demek, Türk aile yapısının yozlaşmasını önlemek demektir” dedi.

MHP Tokat Kadın Kolları, Erbaa ve Niksar Kadın kolları ile birlikte Niksar’da istişare toplantısı yaptı. MHP Tokat Kadın Kolları Başkanı Dürdane Susar, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, MHP’nin Türkiye’nin geleceği konusunda dik duruşunu anlattı. Susar konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, Türk Milleti`nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun çalışmalar yürütmektedir. Asenaların temsilcisi olan Türk kadını obasını, ailesini, ülküsünü düşünür ve onu anlamlandırır. Yuvayı dişi kuş yapar, atasözümüz ülkücü kadınlarında, Türk kadınında daha çok anlam kazanmaktadır” diye konuştu.

Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman ailelere, kadınlara ulaşmak gerekliliği üzerinde duran Dürdane Susar, “Bizim yükümlülüklerimiz var. Bizim ülkülerimiz var. Bizim ideallerimiz var. Bunların gerçekleşmesi için gece demeden, gündüz demeden çalışmamız gerekmektedir. Bizim yorgunluğu bahane göstererek geri durmamız söz konusu olamaz. Ülkücü bahane üretmez, çözümün merkezinde yer alır” şeklinde konuştu.

Kadın kolları istişare toplantısında sorunlar, çözüm yolları ve hareket planları ele alındı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER