Gündem

Otoyolda tanker ile tır çarpıştı: 2’si çocuk 5 kişi yaralı

Anadolu otoyolu’nda meydana gelen kazada istanbul istikametinden ankara istikametine giden tanker ile aynı istikamete giden tır çarpıştı. Tırda bulunan 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Tırın sürücü mahallinde sıkışan yolcu için itfaiye ekipleri seferber olurken uzun uğraşlar sonucu yolcu sıkıştığı yerden kurtarıldı

Otoyolda tanker ile tır çarpıştı: 2’si çocuk 5 kişi yaralı
31-05-2024 17:23

Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında tanker ile tır çarpıştı. Kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.


Kaza, saat 16.00 sıralarında Anadolu Otoyolu Küçük Melen mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekten olan R.K. idaresindeki 27 U 1041 plakalı Mercedes marka tankere aynı istikamete gitmekte olan E. Y. idaresindeki 55 AYN 148 plakalı Scania marka tır arkasından çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tırın sürücü mahalli hurdaya döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Tırın sürücüsü E. Y. ile sürücü mahallinde bulunan aynı aileden A.Y., E.Y. ile 8 yaşındaki H.Y ve 10 yaşındaki Y.E.Y. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile hastanelere sevk edildi. Anne itfaiye çalışması ile çıkartıldı


Tırın sürücü mahallinde sıkışan anne A. Y. ise itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan A. Y., hastaneye kaldırıldı.


Kaza nedeniyle bir süre otoyolda trafik durdurulurken, yaralıların kurtarılmasıyla tek şeritten verilmeye başlandı. Araçların kaza mahallinden çekilmesiyle otoyol trafiği normale döndü.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER