Spor

Milli hci Sezer: ``Silkmede de artık altın madalyayı almam gerekiyor`` ``Hi her kaldırışımda ailem gözümün önüne gelir. Çok yerde madalya aldım ancak buradaki alkışı hiçbir yerde görmedim`` dedi.

Milli hci Sezer: ``Silkmede de artık altın madalyayı almam gerekiyor`` ``Hi her kaldırışımda ailem gözümün önüne gelir. Çok yerde madalya aldım ancak buradaki alkışı hiçbir yerde görmedim`` dedi.
25-06-2013 10:37

17. Akdeniz Oyunları`nda 62 kilo koparmada altın madalya alan milli hci Bünyamin Gezer, ``Silkmede de artık altın madalyayı almam gerekiyor`` dedi.  Bünyamin Sezer,   yaptığı açıklamada, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında kilosunda Avrupa şampiyonluğunu elde ettiğini, 2012`de ayrıca dünya üçüncülüğü kazandığını söyledi.

 

Madalya serisine Akdeniz Oyunları`nda da devam ettiği için mutlu olduğunu ifade eden Gezer, ``Kendi ülkemizde, kendi seyircimiz önünde altın madalya almak kadar güzel bir şey yok. Erdemli`de seyirci muhteşem. Seyircinin sürekli alkışı insana hırs katıyor. Seyircinin alkışı insanı altın almaya, derece yapmaya zorluyor`` diye konuştu.

 

Gezer, başarısındaki en büyük rolün ailesine ait olduğunu dile getirerek, ``Eğer ben burada altın madalya alan sporcuysam, en büyük pay ailemindir. Hi her kaldırışımda ailem gözümün önüne gelir. Tabii çalıştırıcı ve federasyon yetkililerini de yok sayamam. Bana emek veren başta aileme ve hocalarıma teşekkür ediyorum`` şeklinde konuştu.

 

 Koparmada iyi olduğunu ancak silkmede başarılı olamadığını anlatan milli hci, şunları kaydetti: 

 

```Aslında bu müsabakalar bir sonrakilerin önünü açıyor. Burada şunu gördüm ki, silkmeye biraz daha önem vermem gerekiyor. Silkmede de artık altın madalyayı almam gerekiyor. Söz veriyorum; silkmede de altın madalya alacağım.``

 

Bünyamin, Akdeniz Oyunları`nda he seyircinin ilgisinden övgüyle bahsederek sözlerini şöyle tamamladı: 

 

``Çok yerde madalya aldım ancak buradaki alkışı hiçbir yerde görmedim. H müsabakalarında genelde bilet satılmaz ancak Akdeniz Oyunları biletli olmasına rağmen seyirci salonu hiç boş bırakmadı. Seyirci sanki taraftarı olduğu takımı destekler gibi bizleri destekledi. Bu olayı yaşamak gerekiyor. Seyirciler bizi hiç yalnız bırakmadı, başarımatak oldular.``

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER