Gündem

Tokat Belediyesi ilk günden itibaren şehirde korona virüsle ilgili her türlü tedbiri aldı

Tokat Belediyesi ilk günden itibaren şehirde korona virüsle ilgili her türlü tedbiri aldı
26-04-2020 15:16

Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren COVID-19 pandemisi Tokat’ta da hayatı olumsuz etkiledi. ,B elediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Tokatlıların bu süreci en az zararla atlatması için pek çok çalışma yaptıklarını kaydetti. ,B aşkan Eroğlu, Tokat’ta alınan korona virüs önemlerini şu şekilde sıraladı;
SOKAK, CADDE VE BULVARLARDA SÜREKLİ KÖPÜKLÜ SUYLA YIKAMA VE DEZENFEKTE YAPIYORUZ SOKAKLAR, CADDELER DEZENFEKTE EDİLİYOR”
“Ülkemizde ilk vakanın görülmesiyle birlikte biz de hemen çalışmalara ,b aşladık. Temizlik işlerinde çalışan bütün kardeşlerimizden başlayarak, tüm personellerimizi bilgilendirdik ve her türlü önlemimizi aldık. Şehrimizin so,k aklarını, caddelerini tertemiz bir hale getirdik. Bu işlemi yapmaya da devam ,e diyoruz. Sokaklarımızı, caddelerimizi yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Şu anda bu çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyve edecek”
“Olayın ilk olduğu zamanlarda birçok esnafımızdan ve özellikle fabrikalardan bize dezenfekte anlamında çok talep geldi. Şu ana kadar yaklaşık bin 500’e yakın iş yeri belediye ekiplerimizce dezenfekte edildi. Hatta bazı iş yerimize birkaç defa bu işlem yapıldı. Şu anda kapandı ama örneğin berberlerimizin dükkanlarını dezenfekte ettik. İnsan sayısının yoğun olduğu fabrikaları da unutmadık. Yani bu anlamda esnafımızdan gelen taleplere geri dönüş sağlayarak onlara bu hizmeti verdik ve esnafımızın yanında olduk. Halen çalışmalara devam ediyoruz. Bunun yanında kurumlarımızdan da aynı şekilde talepler geldi. kurumlarımızın da bu taleplerine kulak kesildik ve onların da dezenfekte çalışmalarını yaptık” “Bunun yanında insanlarımızın çok yoğun şekilde kullandığı yerler de temizlendi. Örneğin ilçe minibüslerinin kalktığı Çekenli İş Merkezindeki gara,,j ımız, kapanmadan önce şehirlerarası otobüs garajımız, duraklarımız da dezenfektan çalışmalarımıza dahil edildi. Yine buralarda da dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor”
HALKIMIZIN YOĞUN OLDUĞU DURAKLAR, PAZARYERLERİ, BANKA ÖNLERİ GİBİ YERLERDE SIK SIK DEZENFEKTE YAPIYORUZ
İnsanlarımızın yoğun olarak kullandığı yerlerde sık sık dezenfekte ça,,l ışmalarımızı yapıyoruz. örneğin banka önleri, ATM’ler, duraklar Pazar yerlerimiz düzenli aralıklarla belediye ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER